Dhomë gjumi për më të dashurit tuaj! Enterier për dhomën tuaj! POROSIT TANI Inventar për vendin e punës! Module të ndryshme për hapësirën e zyrës tuaj! POROSIT TANI Dyer të brendshme dhe
të jashtme!
Dizajne bashkë-kohore! POROSIT TANI
Laminat për dyshemenë tuaj! Dizajne të ndryshme nga brende të
njohura europiane!
POROSIT TANI

Featured Products

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laminat

Laminati është material i projektuar për ta përseritur ngjyrën dhe strukturën natyrale të drurit të vërtetë. Ka qëndrueshmëri të madhe ndaj gërvishjeve, shtypjeve, po ashtu në ngjyrë. Jep mundësi të shpejtë dhe mjaft praktike për ta përfundur shtëpinë. 

Dyer

Dyert tona janë në përputhje me standardet evropiane dhe përmbushin atestet. Kompania jonë bënë prodhimin serik të dyerve me kapacitet shumë të lartë. Ne përmbushim gjithnjë e më shumë kërkesat dhe dëshirat e tregut, po ashtu dyert prodhohen me madhesi të ndryshme, jo standard.

Mobilje

Zgjidhja e duhur dhe ideale për ambintet tuaja të brendshme mund të gjindet tek ne. Ofrojmë mobilje cilësore të cilat kompletojnë shtëpinë tuaj sipas kërkesave dhe deshirave tuaja. Dizajnimi dhe prodhimi i enterierit tuaj bëhet në bazë të porosisë.

Llajsne

Llajsnet nga “MDF “ (mediapan), janë një mënyrë ekonomike për të mbuluar këndet e dyshemesë së shtëpisë suaj. 

Ngjyrat e shumta dhe llojshmëria e modeleve japin mundësi të mire për zbukurimin e këndeve të shtëpisë.

Polikarbon

Polikarboni (polycarbon) është material me trashësi dhe ngjyra të ndryshme.

Përveç strukturës sipërfaqësore të lëmuar, ky material ofron mbrojtje ndaj rrezeve UV dhe ka garancion 10 vite.