LAMINAT EGGER KI 8/32 V2 EPL 016

Valley Oak mocca është një lis me një ngjyrë të fortë, të errët dhe teksturë të gjallë.

SKU:
362186
Kategoritë:
, , , , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.