EHL016

Nyjet me pamje autentike dhe poret me vija të bardha në sipërfaqen e Toscolano Oak nature theksohen përmes toneve klasike ngjyrë kafe të dekorit.

SKU:
402738
Kategoritë:
, , , , , , ,
Transporti Falas

Po

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.