LAMINAT EGGER 10/32 V4 EPL 131

Punata Oak është një laminat natyral me pamje lisi dhe një hije natyrale të reduktuar . 

SKU:
361622
Kategoritë:
, , , , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.