EHL039

Ky dekor i hint lisi përmban një gamë të gjerë të teksturave autentike të drurit në të gjithë sipërfaqen e laminatit. Kjo e bën dyshemenë të gjallë dhe të larmishme.

SKU:
402554
Kategoritë:
, , , , , , ,
Transporti Falas

Jo

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.