Natural Melba Oak

11.08

EPL190

Natural Melba Oak është një dekor natyral me teksturë druri dhe pamje autentike, me çarje të lehta nëpër sipërfaqe.

Availability: In stock

SKU:
369208
Kategoritë:
, , , , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.