LAMINAT EGGER 8/32 V4 EPL 191

EPL 191 Brown Melba Oak është një dekor me teksturë natyrale dhe të ngrohtë druri me një pamje autentike dhe çarje të vogla nëpër sipërfaqe.

SKU:
367389
Kategoritë:
, , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.