LAMINAT EGGER 8/32 EPL 178

Lisi natyral Soria është një dekor me teksturë autentike e me një efekt elegant për shkak të përbërësve të hint modern dhe poreve të imëta të drurit.

SKU:
368348
Kategoritë:
, , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.