Cesena Oak nature

10.11

EPL149

Cesena Oak nature është një laminat klasik me pamje lisi dhe ngjyrë natyrale.

 

Availability: In stock

SKU:
369321
Kategoritë:
, , , , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.