Beige Melba Oak

6.76

EPL189

Beige Melba Oak është një dekor natyral me teksturë druri, me pamje autentike dhe çarje të lehta nëpër sipërfaqe.

Availability: In stock

SKU:
370112
Kategoritë:
, , , , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.