Bardolino Oak Gray

8.87 Meter

EPL036

Bardolino Oak Gray i hint, është dekor me shumë ngjyra dhe paterna që krijojnë një pamje moderne.

Availability: In stock

SKU:
363848
Kategoritë:
, , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.