Bardolino Oak Gray

5.63

EPL036

Bardolino Oak Gray është një dekor me shumë ngjyra dhe me shenja të cilat krijojnë një pamje të përdorur.

 

Availability: In stock

SKU:
364722
Kategoritë:
, , , , ,

Përshtypjet

Nuk ka përshtypje akoma.

Vetëm blerësit e produktit në fjalë mund të shkruajnë përshtypje.