Për Ne

Oberal

Oberal është distributor dhe prodhues në sektorin e interierit.

Fuqishëm i perfshirë në tregtinë e laminatit, dyerve, iverpllakës dhe produkteve nga druri. Gjithashtu i njohur për shitjen dhe montimin e polikarbonëve për ndriçim të objekteve, terasave dhe rrethoreve.

 

Operimi në këto sektore gjithashtu përfshinë prodhimin e mobileve, llajsneve dhe kornizave të dyerve. Oberal përfshinë gjithë Kosovën 

me produtet dhe furnizimin ditor.

“Koral group” është themeluar në Prishtinë në vitin 2007, fillimisht në tregtinë e qelqit, dritareve, polikarbonit dhe fasadave strukturale.

2009 “koral group” vendosi të shtojë në sketorin e tij laminatin, parketin dhe dyert.

2010 “Koral group” filloi të dsitributojë brende- lidere të interierit “Egger”,” Kronospan” dhe “Masonite”. Në këtë vit “Koral group” mori fokusin e interierit dhe orientimin e zhvillimit të këtij sektori.

2016 “Koral Group” në fillim të vitit hapi fabrikën në prodhimtarinë e mobileve dhe tregtimin e produkteve përcjellëse.

2017 “Koral Group” shtoi në linjën e prodhimit llajsnet nga “MDF”, dhe kornizat për dyer të brendshme.